HOME BETAALMETHODEN GRATIS SPELEN  
   
 
Betaal en ontvangstmethoden bij Simbadfruitautomaten.com
Alle Simbat fruitautomaten zijn gratis te spelen en uit te proberen. Hier kun je lezen hoe je met echte credits kunt spelen.


Spelen met echt geld

Het is eenvoudig en betrouwbaar om met echt geld te spelen. Spelen is al mogelijk vanaf 1,40 Euro. 1 credit heeft een waarde 10 cent en dat is op iedere fruitautomaat van simbad fruitautomaten zo. Je hoeft niet op 1 dezelfde fruitautomaat te spelen, als je op een andere automaat gaat spelen gaan de credits automatisch mee. Het is echter niet aan te bevelen op 2 fruitautomaten tegelijk te spelen. Om voor echt geld te spelen, klik je op het menu en klik je daarna op 'play for real', daarna kies je de gewenste betaalmethode,

Betalen per telefoon

Bel het speciale telefoonnummer nadat je op 'play for real hebt geklikt en voer de code in. Het eerste nummer is een eenmalig nummer waarbij 14 credits worden toegevoegd aan je account of op de fruitautomaat waar op je speelt. Met het tweede nummer krijg je elke 30 seconden 4 credits toegevoegd zolang je aan de lijn blijft. Je kunt niet oneindig lang dit nummer bellen, na ongeveer 12 minuten zal de lijn verbroken worden, uiteraard voor uw veiligheid. Het is noodzakelijk dat de nummerherkenning van je toestel aanstaat.

Betalen met Ideal

Ideal is een zeer betrouwbare en handige betaalmethode. Er worden geen transactiekosten gerekend. Het hele bedrag wordt omgezet in speelcredits. Maak een account aan met geldig emailadres en wachtwoord. Als je uitlogt blijven credits in je account en je ziet ze direct weer terug nadat je weer ingelogd hebt. Als je na betalen nieuwe credits niet meteen ziet is dat geen reden tot zorgen. Er kan geen geld 'zoek raken', de credits komen soms iets later en de klantenservice kan altijd transacties nakijken.

Betalen met Paysafecard

Paysafecard is een prepaid kaart die je bij diverse verkooppunten zoals tankstationskunt kopen. Het voordeel is van de paysafecard is dat je nooit meer speelt dan vooraf op de kaart staat, daarbij hoef je geen enkele persoonlijke gegevens in te vullen om te spelen. De kaarten zijn verkrijgbaar met een waarde van 5 t/m 100 euro. Er worden ook geen transactiekosten gerekend.

Geld ontvangen

Het is altijd mogelijk winsten uit te laten betalen. Dit kan wanneer je 100 of meer credits boven op je originele storting hebt gewonnen.
Om uit te kunnen betalen is een naam en een bankrekeningnummer nodig. Andere gegevens zijn niet nodig. Meestal heb je je geld binnen een dag bijgeschreven, in sommige gevallen kan het hooguit 3 werkdagen duren.

Overige vragen en support

klik op 'menu' en dan op 'support' , je wordt in het Nederlands geholpen.