HOME BETAALMETHODEN GRATIS SPELEN  
   
  Simbadfruitautomaten.com

Gratis Spelen

Op alle fruitautomaten kun je gratis spelen, je kunt dan geen geld winnen en ook niet verliezen.
Er zijn geen beperkingen, op het moment dat je credits op zijn kun je 100 nieuwe credits krijgen door op 'play for fun'te klikken in het menu van de fruitautmaat.
Ook kun je van fruitautomaat wisselen wanneer je maar wil. Wanneer je met funcredits speelt en wint kun je deze niet uit laten betalen, het zijn immers funcredits

Spelen met funcredits

Je krijgt met het spelen met funcredits een goed beeld van hoe de fruitautomaten werken wanneer je voor echt geld gaat spelen. De fruitautomaat werkt niet anders bij funcredits dan bij echte credits. De kans dat de rollen goed of minder goed vallen is even groot bij het funspel als bij het echt geld spel.

Gratis verkennen

Gratis spelen alvorens voor echt geld te spelen geeft je de mogelijkheid om de verschillende spellen die een fruitautomaat herbergt te verkennen, zo hebben vele kasten een bovenspel met spaarsysteem in de vorm van 'potten' of andere features. Deze credits kun je vaak innen zolang je in het benedenspel geen prijs wint. Dit is niet bij alle fruitautomaten zo , dus het beste is te verkennen.